Openhaardhout & Haardhout kopen

Gratis openhaardhout is helaas niet mogelijk, maar we kunnen u wel helpen met besparen bij het kopen van haardhout

Openhaardhout & Haardhout kopen - Gratis openhaardhout is helaas niet mogelijk, maar we kunnen u wel helpen met besparen bij het kopen van haardhout

Vuurkorf kopen

De zomermaanden komen er weer aan. Hoewel het nu nog koud is buiten, begint de zon al door te komen. Als de zon buiten fel schijnt, wil je natuurlijk niet binnen bij de openhaard zitten. Zeker als het een goede zomer wordt wil je goed genieten van het weer. Toch kun je ook wat haardhout gebruiken in de zomer. Niet voor de open haard, maar voor de vuurkorf.

Vuurkorf kopen

Een vuurkorf is erg goedkoop. Door bij de juiste aanbieder te kopen kun je voordelig uit zijn. Lees deze pagina eerst zorgvuldig door. Dit kan je geld besparen en levert je een hoop informatie op. Als je direct een goedkope vuur korf wilt kopen moet je kijken bij Droomkachels in Huizen. Je wordt dan direct doorgeleid naar een betrouwbare aanbieder met lage prijzen. Voor slechts €29,95 heb je al een mooi exemplaar.

De vuurkorf

Vuurkorf kopenDe vuurkorf is een ijzeren mand waarmee in de openlucht houtblokken kunnen worden gestookt om zo een sfeervol vuur te maken. Wat een openhaard is in de winter, is de vuurkorf in de zomer. Het vuur zorgt voor een romantische intieme sfeer. Je kunt er ook leuke dingen op doen, zoals broodjes bakken of marsmellows rosteren.

Stoken in de vuurkorf

Het is verstandig om haardhout te kopen in plaats van zelf hout te verzamelen. Hoewel het zeker in de zomer erg aantrekkelijk is, doordat al het hout droog is, is het niet aan te raden om zelf hout te sprokkelen. De houtblokken mogen namelijk geen hars bevatten, anders gaan er vonken in het rond spatten. Zeker voor kinderen kan dit erg gevaarlijk zijn. Zorg ook dat je altijd een bak water bij de korf hebt staan voor de veiligheid. Als er wat gebeurt, heb je het water meteen bij de hand.

Ps: de prijzen van stookhout verschillen niet per jaargetijde. Het hout is in de winter even duur als in de winter. Je kunt dus beter op tijd hout kopen.

->