Openhaardhout & Haardhout kopen

Gratis openhaardhout is helaas niet mogelijk, maar we kunnen u wel helpen met besparen bij het kopen van haardhout

Openhaardhout & Haardhout kopen - Gratis openhaardhout is helaas niet mogelijk, maar we kunnen u wel helpen met besparen bij het kopen van haardhout

Boomfakkel

De boomfakkel is nog niet erg bekend in Nederland. Dit is opmerkelijk want veel Nederlanders houden van een vuur in de tuin. Een vuur in de tuin zorgt voor iets onbevangens en het ziet er natuurlijk prachtig uit. Klik hier om direct een boomfakkel te kopen.

Vuur in de tuin

De open haard is een manier om een warme sfeer te creëren in het huis. Maar door de open haard aan te steken creëer je natuurlijk niet een warme sfeer búiten het huis. Daarvoor heb je andere sfeerverlichting nodig. Een van de manieren  om dit te doen is een boomfakkel. Een dergelijke fakkel is de manier om sfeer te creëren in je tuin, of het nu winter of zomer is.

Boomfakkel

Een boomfakkel zorgt door het vuur in de tuin voor een warme sfeer.

Klik om direct een boomfakkel te kopen

Het woord boomfakkel zegt het al; een fakkel in de vorm van een boomstam. De boom fakkel heeft een ronde stam van hout met aan de binnenkant brandstof. Je steekt de fakkel aan door met een aansteker of lucifer langs het onderste gat te gaan. Er zal dan al snel een vuur ontstaan. Het is erg belangrijk dat je de boomfakkel stabiliseert op een stabiele en vooral niet brandbare ondergrond. Je kunt de boom fakkel ook binnen gebruiken, maar dan uiteraard in de open haard. De boom fakkel is een leuk cadeau om te krijgen, maar ook om te geven.

Fakkel kopen

Wil je nu zo’n boom fakkel kopen? Net als bij het haardhout hebben wij ook even kort de webshops op een rijtje gezet. Ook bij het kopen van een boom fakkel kun je natuurlijk geld besparen. Een boomfakkel is namelijk 17 euro, terwijl hij bij andere voor een tientje is te verkrijgen.

Andere sfeerverlichting

De boom fakkel is natuurlijk één manier om je tuin te voorzien van sfeer. In andere blogs zullen andere vormen van sfeerverlichting worden belicht. Voor het huis is de kachel en openhaard natuurlijk het meest geschikt.

->